Historien om en iværksætters drøm
som blev til virkelighed

Historien om luksuspleje er beretningen om iværksætteren Phillip, en ung mand med et brændende ønske om at etablere en virksomhed indenfor personlig pleje. Luksuspleje startede i ydmyge kår under navnet Younes Cares som i år 2010 blev godkendt af Vejle kommune, til at levere praktisk bistand til borgere i Vejle kommune.

Virksomheden kørte
langsomt i starten.

Philip som drev firmaet ene mand hjemme fra sin private bolig i Løget på Søndermarken, havde en hård start. Arbejdsdagen startede tidligt om morgenen med at kører ud til rengøringsopgaver og fortsatte til sen aften. Hvor Philip, for at supplere indkomsten havde et job i fritidsklubben Solsikken, som ligger i Løget. Philip er iværksætter og havde naturligvis et stort ønske om at udvide virksomheden fra rengøring, til også at levere personlig pleje og omsorg til borgere i Vejle kommune.

Først efter mange afslag ved Vejle kommune
blev Younes Cares godkendt til personlig pleje

Først efter mange afslag ved Vejle kommune og konstante forbedringer og kurser, i håbet om godkendelse til personlig plejeopgaver, blev Younes Cares godkendt til personlig pleje i område nord. Økonomisk var der ikke det store råderum. Philip var på arbejde næsten hele tiden og havde ikke mulighed for at ansætte personale. Det gik hårdt ud over privat livet og var ved at kører Philip ned. Men iværksætteren havde en drøm - og med kærligt pres og opbakning fra familie og venner, hængte Philip fast i sin drøm om at virksomheden skulle vokse og gøre en forskel for borgere i Vejle kommune. Det hårde arbejde og den flittige indsats blev belønnet. I marts måned 2011 blev Younes Cares godkendt til at levere praktisk bistand og personlig pleje, til borgere i kommunen.

En milepæl
var nu nået!

Nye udfordringer skulle dog vise sig, firmaet fik ikke lov at hvile på laurbærrene. Younes Cares skulle have et mere folkeligt navn og Luksuspleje blev født. Virksomheden gik fra at være et enkeltmands foretagende, til et anpartsselskab. Samtidig flyttede firmaet til Havneparken og de første ansatte blev nøje udvalgt. Efter flytning og navneændring gik det stærkt. Luksuspleje blev hurtig kendt af byens borgere i Vejle kommune på det gode ry og den kærlige omsorg, hvilket betød at endnu flere borgere henvendte sig. Luksuspleje vokser. November 2012 blev lokalerne i Havneparken for små og Luksuspleje måtte vemodigt sige farvel til mange sparringspartner og flytte til nye større lokaler i centret på Nørremarken. Der var nu 10 ansatte, så gode parkeringsmuligheder og central beliggenhed blev vigtigt. Luksuspleje bliver drevet professionelt og det var meningen at virksomheden Luksuspleje skulle være førende på pleje området i Vejle Kommune. Så da en ny udbudsrunde kom i spil sidst i 2013, satsede ledelsen og vandt udbuddet. Det vakte stor jubel blandt personale og borgere i Luksuspleje og endnu engang havde Philip det store overblik og fik nye lokaler, flere biler og mere personale. I april 2014 flyttede Luksuspleje igen i nye lokaler på Ellehammersvej. Bygningen rummer 550 kvm som er domicil for Luksuspleje, der nu beskæftiger 65 ansatte. Firmaet råder endvidere over 17 biler, 3 el-cykler og 1 scooter. Luksuspleje servicer 500 borgere i Vejle kommune med personlig pleje og omsorg. 2015 skulle blive et år hvor Luksuspleje igen vandt et udbud, denne gang i Horsens kommune, hvor luksuspleje nu også levere kærlig omsorg til kommunens borgere. "Det er vores klare mål, at være de bedste i branchen til privat hjemmehjælp, vi bestræber os på at levere de bedste ydelser indenfor ældrepleje. Vi er stolte af vores arbejde og går glad på arbejde hver dag. For alle de ansatte på luksuspleje er det vigtigt at vi hver eneste dag gør en positiv forskel, hvad enten den er stor eller lille."